tisdag 23 juni 2009

Tillökning i familjen!

Ja, det är sant - vi väntar tillökning! Ännu har vi inte fått ta hem underverket, han/hon behöver ännu sin mamma. Mimmi eller Morgan ska hon/han heta (Agnes har valt namnen) och är den ljuvligaste lilla kattunge man kan tänka sig! Ja, jag vet att kattungar växer upp och blir stora men det gör barn också men inte tycker jag mindre om dem för det! Ivern mattas säkert av med tiden efter kattsandsbyten och omkullvälta blomkrukor... men den dagen den sorgen. Hoppas nu bara allergikerna i familjen inte börjar må allt för dåligt, i så fall blir det en utekatt! Hälsade idag på hos familjen som nu har sötnosen hos sig och vi är glada att de vill låta oss ta över sedan! Det känns faktiskt lite spännande att bli husdjursägare! Men helt ovana med djur är vi inte, fiskar, kaniner, hamstrar och får har vi skött om tidigare. Vi väntar att få våra sommarfår nu till helgen, då blir det bäää så fort man stiger ut på trappan!

3 kommentarer:

Cia sa...

Nämen ååååhhh vad gullig!! Det är nog trevligt att ha djur i familjen. Jag tror det är speciellt bra för tonåringar att ha någon som de kan visa sina känslor för och som de kan "prata" med om allt...

Anonym sa...

Fin bild det blev!Ja den är sååå söt. Var just o tittade till dem alla o de äter o spinner o mår bra! Vi är glada att ni vill ta Mimmi/Morgan! Det underlättade för oss:)

Monica Rådman sa...

Sååå söt! Själv har vi haft 3 katter, men i vår har alla tre försvunnit. Första gångenpå 11 år är jag utan katt.
Lite reklam: www.netikka.net/mrkonst