måndag 9 november 2009

Kattrapport

Hej på er!

Tänkte bara berätta hur jag har det nuförtiden. Jag har det ganska bra här hos familjen, även om de jagar bort mig från vissa rum i huset och de är inte så glada när jag hoppar upp på matbordet och slickar i mig matrester heller, men jag menar - om de inte ändå tänker äta det så gör det väl inget!? Men för det mesta är de glada att se mig och gosar och busar en del med mig. Och jag får faktiskt mat, oftast torrfoder men nu och då något smaskigt som idag t.ex, då fick jag oxfilé som blivit över från igår...

På dagarna när ingen är hemma och jag lämnats ute så tror familjen fortfarande att jag bara stryker runt huset - ha! Jag har kommit på att det finns många glada och busiga barn bara en bit härifrån, vid skolan och dagis! Dit springer jag så fort jag hör ljudet av glada barn. De leker och busar en stund med mig. Men när familjens yngsta ser mig brukar hon gå hem med mig. Idag var det två söta killar från skolan som förde hem mig, de ringde t.o.m. på dörren så mamman i huset öppnade och jag fick komma in i värmen. Hon blev nog lite förvånad när jag kom hem på det sättet, jag menar, hemförd av två killar - redan...!

Ja, jag har det som ni förstår ganska bra. Ibland tar de till och med och städar ur min kattsandlåda :) Men nu måste jag sluta, det verkar som om mamman är på väg hit och hon tycker inte om att jag sitter vid datorn eller är i vardagsrummet, hon har fått för sig att jag vässer klorna på fåtöljerna... Vi hörs!

Mjau på er! Majken (snart 5 månader)

1 kommentar:

Ingelapingela sa...

Vilken go lite Majken ni har!!! Många som tar ansvar för henne. En härlig kombination med djur-barn

Kvällshälsning från Ingela i Åhus