torsdag 12 november 2009

Utmaning!

En grå och småruggig torsdagsmorgon, en envis förkylning som inte vill ge med sig och morgontidningen full med elektronikprylar som "man måsta ha" och all annan reklam som vill få oss att köpa så mycket som möjligt inför julen - jag blir helt matt! Men så besöker jag en väns bloggsida och blir genast på bättre humör! Istället för att klaga så kan man faktiskt göra något! Nu antar jag utmaningen att packa minst ett julpaket som ska sändas till en familj i Lettland eller Litauen - en familj som faktiskt behöver detta! Jag sänder också utmaningen vidare och hoppas att fler hakar på! Har ni inte möjlighet att delta i just Hoppets stjärnas julpaketsinsamling så välj något annat! Man kan också bidra med pengar till ett paket om man inte hinner eller kan packa själv, det kostar 25 euro. Paketet ska vara klart till den 18.11 om det ska hinna med. Tror jag ska ta familjen med till stan i helgen och julhandla till dessa paket! Genast känns den annalkande julen mycket roligare! Nu ska jag krypa under täcket och hoppas på att bli friskt!

6 kommentarer:

Ingelapingela sa...

Vilket fint initiativ! Tänk vad vi kan göra för varandra utan att det kostar eller krävs särskilt mycket av oss.

Det är ju inte alls alla prylar som är viktigt... det viktiga är ju att man har varandra att man skapar traditioner... sammanhållande... Minnen och arv som vi har med oss och för vidare till nästa generation.

Tyvärr är det skrämmande många som står utanför hem med sådana seder. Då kan det vara dagis, dagmammor, skolan etc som till en del kompenserar. Eller varför inte ett paket till Lettland eller Litauen.

Krya nu på dig Monika

Ja, jag följer ju din blogg numera. Hoppas att det är ok att jag lägger mig som följare.

Ingelapingela sa...

Hej igen är ingen fena på det här med datorer. Vet inte varför det hamnade både mitt foto och adress på din blogg.

Det var inte meningen.

Monika sa...

Det är trevligt att ha dig med som "följare" ! Jag tror det är så att jag valt att visa vilka som följer, därför syns ni, med bild och allt!
Ha en bra dag!

Ingelapingela sa...

Jamen nu blev det ju två identiska bilder. Men om det inte stör dig så är det ju ok.

Nu drar jag och Charlie strax till stranden. Har du sett "debatten" vad gäller hundar på min blogg idag?

Kram Ingela

Mikaela sa...

Kul att höra att ni också packat...vi har precis lämnat av vårt paket idag :)

Anonym sa...

Hej! Och stort tack för hjälpen i dag! Vet du - ditt samtal hjälpte mig att orka med dagen. Gunilla