onsdag 13 januari 2010

En helkväll på Gustafssons In


På måndagkvällen löste vi in vårt presentkort som vi fått i julklapp av våra äldre barn - en helkväll på Gustafssons in. Det blev en kväll att minnas! Gustafssons in var en restaurang som uppstod för en kväll (med hopp om flera!) och namnet syftar till ett tidigare släktnamn. Det som mötte oss när vi kom var fin service, otroligt god mat, nostalgimusik, vacker dukning, trevligt sällskap, film... ja allt som gör en kväll alldeles underbar. Samma julklapp hade svåger med fru fått av sina barn och de delade kvällen med oss - trevligt! Kusinerna gjorde ett strålande jobb tillsammans och vi fick en minnesvärd kväll
- TUSEN TACK!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, men oj så trevligt! Det såg ju hur mysigt och trevligt ut som helst! Vilken jättebra idé. /Cata

Anonym sa...

Underbart!
Vilka fantastiska barn. H. Nanne

Mickus sa...

Ni har ju för mysiga barn, vilken toppenidé!

Hälsningar/ Mikaela

Ingelapingela sa...

Härliga ungar som visste vad ni skulle må bra av. En upplevelse som man tar med sig i vardagen och kan plocka fram vid behov.

MYSIGT!

Ingela i Skåne

monica sa...

Ååå, vilken mysig julklapp:) Dom vet vad som uppskattas era barn.

Anonym sa...

Det var verkligen en minnesvärd kväll, med mycket guldkant och kärlek av helt underbara barn! <3 Tack för sällskapet i den stämningsfulla miljön i ert hem! H. Mia och Tomas

Ingmar R sa...

En julklapp med hjärta, får man säga! Vilken film såg ni efter maten?

Ingelapingela sa...

Hej Monika, tänkte bara tala om att jag är här en vända då och då. Väntar på att du åter anser att du har något klokt som du vill dela med dig av.
Ingela från Skåne

Monika sa...

Hej på er! Ja, det var en kväll att minnas som sagt! Vi såg en film som heter "the crach" tror jag... Det var en tänkvärd film där man fick omvärdera sina förutfattade meningar... Roligt Ingela att du tittar in då och då, jag ska försöka skriva något snart igen, men tiden och inspirationen måste finnas också... Men snart kanske ;). Ha det gott alla!